nosi svoje omiljene reprezentacije Nogometni Dresovi da ih podrže, ne propustite svoju uzbudljivu nogometnu igru. Manchester United putuje u Liverpool za veliki igra u ponedjeljak navečer nogomet, ali ljeto potpisivanja Henrih Mhitarjan je vjerojatno da će igrati. Adam Bate ispituje Mkhitaryan je sporiji nego što se očekivalo početak na Old Traffordu ...

ako želite kupiti nogometne majice, možete uzeti u obzir Manchester United Dres, mislim da će pefect dar. Kad Mkhitaryan potpisao za Borussia Dortmund je u ljeto 2013. godine, njegov novi trener Jurgen Klopp mu je ponudio € 50 ulog. Ako je armenski mogao zabiti sedam golova sa svojim prvih 30 Udarci na gol, on će pobijediti okladu.

27-year-old jedva se činilo da se na loptu, ali statistike pokazuju da je ipak uspio izgubiti posjed 12 puta - više nego bilo koji drugi igrač na terenu. Jedino iznenađenje je da je Jose Mourinho čekao do pola vremena da ga spojiti. S obzirom da Mkhitaryan je najavljivana kao razmisljanja ventilatora potpisivanja ljeta, to je malo alarmantno. To je trebao biti inteligentan playmaker koji će otključati ključ Uniteda napada puzzle. Navijača 'dugogodišnji Wesley Sneijder fantazije pretvorila stvarnost. Sastav nogometnog Dječji Nogometni Dresovi je vrlo popularan, ne propustite ga.it.